Jij bent gebeten door je eigen persoonlijke ontwikkeling… Maar de mens is ook een sociaal dier. Eerlijk, wat zouden we zijn zonder elkaar? En wat is er krachtiger dan elkaar inspireren en sámen groeien?

Samen groeien & transformeren!

Als groeicoach geloof ik in de kracht van ‘samen groeien’ met gelijkgestemden. 

Tijdens mijn workshops mag ik telkens weer getuige zijn van die magische wisselwerking: ondernemers en collega’s die elkaar inspireren en motiveren.
Boven zichzelf laten uitstijgen, zelfs!

Daarbij vertrekken we steeds vanuit individuele groei en toetsen we onze ontdekkingen af bij elkaar. Bij workshops in teamverband streven we natuurlijk ook naar die collectieve groei. Ik begeleid jullie maar al te graag en vakkundig op die bijzondere tocht.

Ga je voor een georganiseerde workshop of stel ik er één samen, helemaal op maat van jouw bedrijf? Aan jou de keuze! 😄

Workshops | Duik mee in de Big Five for Life Life Safari

Duik mee in de Big Five for Life Life Safari

Be fully prepared for the ride! Deze Life Safari is een intensieve workshop waarin je twee dagen lang volop in jezelf duikt. Als gecertificeerd Big Five for Life coach neem ik je mee op dit overweldigende innerlijke avontuur. Dieper dan dit gaat het niet, nee… Je komt weer als herboren thuis en weet exact waarom je leeft. Klaar?

Ja, vertel me meer!

Ontdek jezelf en elkaar in de Insights Discovery workshop (team coaching)

Als geaccrediteerd Insights Discovery coach verken ik samen met jouw team intrigerende paden. Iedereen ontdekt zijn eigen Insights Discovery profiel én dat van zijn collega’s. Dat leidt tot verrassende inzichten. Ons doel? Meer begrip, betrokkenheid en productiviteit creëren binnen het team. Klinkt geweldig?

Ja, vertel me meer!

Ontdek jouw unieke Insights Discovery profiel | Groeicoach Evy De Smedt
Ontdek jouw Enneagram persoonlijkheidstype | Groeicoach Evy De Smedt

Workshop op maat (team coaching)

In mijn toolbox zit nog veel meer coaching kennis! Zo ben ik naast Big Five for Life coach en Insights Discovery coach ook geaccrediteerd Enneagram coach, Teamcoach en Talentencoach. Mijn jarenlange businesservaring in de mediasector maken mij ook tot expert in communicatie. Voelt mijn coaching aanpak aan als een match en wil je mijn vakexpertise inschakelen voor jouw team? Neem gerust contact met me op voor een workshop op maat.

Yes, ik contacteer je nu!

Liever eerst eens proeven van mijn coaching en online groeien?

Naar online coaching

Liever voor langere tijd in jezelf duiken?

Naar de coaching trajecten

Liever een groeicoach alleen voor jezelf?

Naar persoonlijke coaching op maat