Over Evy De Smedt

Ben jij een enthousiaste ondernemer? En ben jij bewust bezig met jouw persoonlijke ontwikkeling én de groei van je bedrijf? Zoek je een groeicoach die dieper graaft dan ooit tevoren? Gevonden!
Wie is Evy De Smedt precies?

Ondernemen, da’s één groot avontuur. Da’s op ontdekking gaan, nieuwe paden uitproberen, vallen en weer rechtkrabbelen. Je bent zaakvoerder, ja… maar bovenal mens.

Evy De Smedt
— Groeicoach vanuit groei & vrijheid

Mijn coaching aanpak

Die reis binnenin jezelf is naast boeiend ook allesbepalend. Want hoe jij jezelf voelt, beïnvloedt iedereen en alles rondom jou. Loopt het stroef binnen je team of bedrijf? Keer dan eerst naar binnen, misschien heb je jezelf wel iets verrassends te vertellen?

Als groeicoach werk ik vanuit groei en vrijheid. Jóuw groei en vrijheid, dus. Dat zijn de twee fundamenten van mijn coaching aanpak. Ik begeleid jou graag op jouw ontdekkingstocht. Ik zet je in actiemodus en bewaak jouw route.

Mijn coaching toolbox

In mijn toolbox vind je waardevolle instrumenten als het Enneagram, Insights Discovery, het levenswiel en de Persoonlijke Kracht methodiek.
Daarmee laat ik je op ontdekking gaan naar wie je werkelijk bent: wat zijn je waarden en normen, je innerlijke drijfveren? Wie is je ware Ik?

Het is telkens weer een openbaring – een opluchting zelfs! – als je iets nieuws ontdekt over jezelf. Dat je die ballast uit het verleden eindelijk mag loslaten? Zo had je het nog niet bekeken! Zo mag je van jezelf steeds meer worden wie je écht bent. En alleen zo groei je in alle vrijheid, zet je grote stappen vooruit. Privé en professioneel!

De coaching aanpak van Evy De Smedt? Just be you!
previous icon

Zeer aangename en positieve ervaring.
Duidelijke afspraken en werkelijke ondersteuning bij het bepalen van je doelen!

— Hilde

Zeer positieve ervaring! Evy neemt de tijd om naar jou te luisteren en denkt mee naar
oplossingen voor jouw behoefte. Door Evy sta ik nu veel sterker in het leven.
Ik kan haar alleen maar aanbevelen!

— Wesley

Een luisterend oor, enthousiast, positief, motiverend, stelt de juiste vragen, doet nadenken… Bij Evy ben je aan het juiste adres als je knopen wil ontwarren, of zaken eens vanuit een ander perspectief wil bekijken en vooruit wil! 

— Melissa

Evy heeft oprecht interesse in de ‘echte’ mens. Geweldig!

— Caroline
next icon

Mijn coaching missie
JUST BE YOU!

Ik wil jou inspireren en motiveren vanuit groei en vrijheid. Ik wil jou begeleiden in je zelfontwikkeling, zowel privé en professioneel. Ik wil jou laten stralen door… tja, gewoon jezelf te zijn. Just be you!

Samen gaan we intensief voelen en beleven. Ontdekken wie je diep vanbinnen bent. Om dat eruit te halen, werk ik graag actief, interactief en co-creatief.
Dat is súperactief, yesss!

Dus hou je klaar voor een bruisend avontuur met als klap op de vuurpijl: jouw totale transformatie.

Ik ben er helemaal klaar voor!

Ik was duidelijk uitgekeken op de deadlines en wou met mensen werken. Ik wou met anderen aan de slag gaan, hen laten stralen. Dat is mijn drive!

Evy De Smedt, jouw groeicoach vanuit groei en vrijheid!
De coaching drive van Groeicoach Evy De Smedt

Mijn coaching drive

Mijn drive als groeicoach? Daarvoor ga ik even terug naar mijn studententijd…

Sinds mijn 18de werd ik in een rol geduwd van veel verantwoordelijkheid dragen en weinig emoties tonen. Ik hield alle frustraties netjes voor mezelf. Uiteraard was dat niet zo gezond.

Tijdens mijn opleiding Communicatiebeheer-Public Relations kwam ik in contact met een homeopaat. Die wist mijn blokkades te ontsluieren en hielp me goed vooruit. Geboeid door de menselijke psyche, volgde ik toen al verschillende opleidingen om mijn kennis en blik te verruimen.

Daarna ging ik aan de slag als projectcoördinator in de mediasector. Ik dacht dat dit iets voor mij was, maar al snel voelde ik dat ik wilde groeien. Ik voelde me beknot, dus zocht ik stilaan andere horizonten op. En op dat moment begon mijn eigen ontdekkingsreis en transformatie.

In 2018 startte ik als zelfstandige en schoolde ik me volledig om. In 2020 was mijn transformatie tot zelfstandig groeicoach helemaal rond. Ik had een duidelijke missie en een pak verse opleidingen in de backpack!

Mijn coaching kennis

Sinds ik mijn innerlijke drive vond, heb ik hoegenaamd niet stilgezeten.
Die zin voor actie, weetjewel… Dit zijn mijn coaching opleidingen:

 • Root & Grow certified coaching opleiding bij Training & Coaching Square
 • Accreditatie Insights Discovery bij Insights Benelux
 • Accreditatie Enneagram Practitioner bij Training & Coaching Square
 • Teamcoaching bij Training & Coaching Square
 • Gecertificeerd Big Five for Life coach bij Big Five For Life International
 • Talentgedreven Coachen bij Het Talentenhuis

Ik wil graag kennismaken, Evy!

Evy De Smedt
This is me!

Mijn topwaarden

 • Groei
 • Spontaniteit
 • Enthousiasme

Insights profiel: 27 – Bemiddelende inspirator

 • Optimistisch
 • Loyaal, verdraagzaam en ondersteunend
 • Houdt van afwisseling en verscheidenheid, zowel binnen opdrachten als in relaties
 • Wordt gezien als een positieve teamspeler
 • Kan zich goed inleven in de behoeften van een ander
 • Beïnvloedt anderen door haar aanstekelijke enthousiasme

Enneagram: 9 – Aangepaste bemiddelaar

 • Aangenaam
 • Begripvol
 • Geduldig
 • Ondersteunend
 • Echt

Mijn Big Five For Life

G Gezin
R Ruimte voor verbinding & plezier
O Ontwikkeling & groei
E Eenieder inspireren & motiveren
I Investeren in vastgoed