Insights Discovery Workshop

Communication is key. Daar hoef ik jou niet van te overtuigen, toch? Als het niet 100 % botert binnen jouw team, dan daalt de productiviteit zienderogen. No more happy faces tijdens de koffiepauze… Daar kan één welbepaalde tool heel snel verandering in brengen. Toch wel! Als geaccrediteerd Insights Discovery coach help ik jouw team zichzelf te ontdekken.

Ontdek jouw unieke Insights Discovery profiel | Groeicoach Evy De Smedt

Wat is Insights Discovery?

Insights Discovery is een uiterst toegankelijke tool om inzicht te krijgen in jezelf én in de andere. 

Elke mens zit anders in elkaar. Hij gedraagt zich ‘zus’ of reageert ‘zo’ in bepaalde situaties. En da’s perfect normaal, want ieder heeft zijn eigen manier van communiceren.

Net die verschillen kunnen de goede werking van een team in de weg staan tot zelfs lamleggen. Maar… zo’n vaart hoeft het uiteraard niet te lopen. Met wederzijds begrip kom je al een heel eind!

Concreet vertaalt Insights Discovery zich naar productieve collega’s die effectiever communiceren en efficiënter samenwerken. In één woord: werkgeluk!

Het Insights Discovery profiel wiel | Welke kleurenmix ben jij?

Beken kleur met de Insights Discovery tool

Insights Discovery werkt met een helder kleurenmodel en verschillende kleurentypes. Elk type heeft zijn karakteristieken en voorkeuren, waar jij als persoon meer of minder bij aanleunt. Aan de hand van een wetenschappelijk onderbouwde persoonlijkheidstest achterhaalt elke collega zijn eigen unieke kleurenmix, zijn persoonlijke Insights profiel. De waarheid is: je bent niet één type, maar een boeiende mengeling. Zo beken je kleur aan jezelf én aan elkaar. Dat levert fundamentele inzichten op om succesvol op verder te bouwen.

Nu al benieuwd naar jouw persoonlijke kleurenmix?

Ja! Hoe achterhaal ik mijn Insights profiel?

Een workshop Insights Discovery, ook voor jouw team?

Stel je voor dat elke medewerker binnen jouw bedrijf zijn eigen unieke Insights Discovery profiel kent. Dat hij zijn sterktes optimaal inzet en niet langer struikelt over zijn valkuilen. En dat hij daardoor veel gelukkiger samenwerkt met zijn collega’s. Hoe geweldig zou het zijn als iedereen dezelfde taal spreekt en elkaar perfect begrijpt?

Tijdens een interactieve workshop Insights Discovery begeleid ik jullie team graag op die boeiende (her)ontdekkingstocht. Als geaccrediteerd coach leid ik jullie niet alleen naar nieuwe inzichten. Ik begeleid jullie ook in de toepassing ervan, in jullie groei naar duurzame verandering.

Wil jij simpelweg méér werkgeluk voor jou en je medewerkers? Laten we vrijblijvend kennismaken. Ik hoor graag hoe ik jouw team kan begeleiden op maat.

Ja, deze workshop lijkt echt iets voor ons!