Wat houdt dat nu precies in, zo’n coaching? En wat mag je verwachten van Evy als groeicoach? Proef hier van een online coaching. Zet die eerste stap naar zelfontwikkeling!

Online coaching
Bereid je online voor op de next step!

Transformeren doe je niet zomaar op 1-2-3. Zelfs de Romeinen ondervonden het aan den lijve… Ben jij ook het type dat de dingen graag rustig opbouwt? Dan is online coaching de perfecte opstap voor jou!

Via online coaching maak je niet alleen kennis met mijn aanbod en werkwijze, maar ook (en vooral) met jezelf. Stapsgewijs krijg je inzicht in je persoonlijkheid, je gedrag en in wat jij wil, diep vanbinnen.

We zoeken het samen uit tijdens onze online coaching sessies. Jij krijgt waardevolle inzichten in jezelf en ik bied je daarbij de nodige handvatten om in volle vertrouwen naar de next step te gaan.

Aan jou de keuze op welke manier jij in jezelf wil duiken… 😊

Big Five For Life Inspiratieworkshop | Groeicoach Evy De Smedt

Proef de Big Five For Life Inspiratieworkshop

De Big Five For Life coachmethode oogst wereldwijd succes. Waarom? Omdat deze vorm van coaching zo heerlijk toegankelijk is én gewoon fun. Ze spreekt tot eenieders verbeelding, jawel! Nieuwsgierig naar wat jou wérkelijk drijft in dit leven? Kom alvast proeven tijdens een Inspiratieworkshop.

Ja, vertel me meer!

Beleef de Big Five For Life Experience

De online Experience bouwt verder op de Inspiratieworkshop. Deze online coaching is ideaal voor wie op zijn of haar eigen tempo verder wil met de Big Five for Life. Ontdek wat er zich diep binnenin jou schuilhoudt. Laat alle verlangens de vrije loop en belééf jezelf voluit.

Ja, vertel me meer!

Big Five For Life Experience | Groeicoach Evy De Smedt
Online coaching | Ontdek jouw Insights Discovery profiel

Ontdek jouw Insights Discovery profiel

Insights Discovery werkt met een helder kleurenmodel en verschillende kleurentypes. Zo heeft iedereen zijn unieke kleurenmix, ook jij. Benieuwd hoe jij jouw kleuren optimaal kan inzetten om beter, efficiënter en gelukkiger (samen) te werken?

Ja, vertel me meer!

Ontdek jouw Enneagram persoonlijkheidstype

Het Enneagram stelt een cirkel voor, onderverdeeld in 9 persoonlijkheidstypes. Elk type heeft zijn kwaliteiten, valkuilen, angsten en drijfveren. Welk type jij bent, vertelt heel wat over jouw kijk op jezelf en de wereld. De uitdaging is net uít dat gewoontehokje te stappen. Klaar voor verandering?

Ja, vertel me meer!

Online coaching | Ontdek jouw Enneagram persoonlijkheidstype

Liever de stuwende kracht van gelijkgestemden rondom jou?

Naar de workshops

Liever voor langere tijd in jezelf duiken?

Naar de coaching trajecten

Liever een groeicoach alleen voor jezelf?

Naar persoonlijke coaching op maat