Hoe gelukkig ben jij momenteel?

Kan je dat nu meteen in woorden omschrijven? En over welk geluk spreek je dan precies? Je gezin, je werk, je sociale leven?

Gelukkig zijn op het ene vlak sluit ongelukkig zijn op het andere niet uit. En we zijn pas ‘op ons allergelukkigst’ als alle aspecten van ons leven in balans zijn. 

Maar hoe meet je nu zoiets?

3D packshot succeswiel

“Jouw persoonlijke succeswiel”

In dit gratis e-werkboek ga je aan de slag met een superhandige tool, jouw persoonlijke succeswiel, om inzicht te krijgen in jouw geluksbarometer.

Geluk is maar moeilijk te vatten in woorden, juist. Maar dankzij het succeswiel kan je jouw gevoel eenvoudig in cijfers gieten. En je maakt die denkoefening voor elk belangrijk aspect in je leven: je carrière, je relatie, je vrije tijd ….

Zo geeft een volledig ingevuld succeswiel jou meteen een glashelder beeld van hoe goed jouw leven momenteel in evenwicht is.

Benieuwd naar jouw succeswiel?

JA, STUUR MIJ NU HET GRATIS E-WERKBOEK!

Vraag jouw gratis e-werkboek aan
En zet die eerste stap naar jouw droomleven!

Pas als jij in een ‘gelukkig evenwicht’ zit, kan je leven écht succesvol draaien. Wil je bouwen aan jouw droomleven? Dan is het nodig om in kaart te brengen waar je vandaag al staat. Vraag NU jouw gratis e-werkboek “Jouw persoonlijke succeswiel” aan en begin eraan!

Opgelet! Alleen voor nieuwsgierige en enthousiaste mensen. Jij dus? 😉

Ja, ik wil aan de slag met het succeswiel!

 

(*) Evy De Smedt werkt met betrouwbare software om jouw gegevens te beschermen. Je kan op ieder moment terug uitschrijven voor de maandelijkse inspiratie.

dit veld niet invullen s.v.p.