Big Five for Life: alles wat je nog niet wist + gratis e-book!

En wat als je die stap wél zou zetten? Van fulltime naar 4/5de, zodat je die andere passie kan uitbouwen. Van werknemer naar zelfstandige, zodat je eindelijk jouw missie in deze wereld kan vervullen. Kriebelt het al langer, maar weet je niet waar krabben? Probeer dan eens Big Five for Life.

Big Five for Life is een populaire coachmethode die je op een toffe, toegankelijke manier in je kracht zet. Het doel? Jouw 5 belangrijkste levensdoelen helder krijgen én zorgen dat je in actie schiet.

In dit blogartikel vertel ik je er graag alles over. Alles wat je nog niet wist. En je krijgt er zelfs een gratis e-book bovenop! 😉

Hoe werkt Big Five for Life precies?

Big Five for Life pakt je bij je schabbernak, zoals we hier in ’t schoon Vlaams zeggen. Het vat je meteen bij je kern, al van bij de eerste workshop. Daardoor ga je direct veel dieper dan verwacht. Juist daarin schuilt het grote succes van deze coachmethode.

Ook de manier waarop je wordt gecoacht is helemaal anders-dan-anders. Laagdrempelig, fun, vol actie en interactie. Je leert op een verfrissende manier jouw 5 levensdoelen (her)ontdekken. Zodat je weer focus krijgt op wat echt belangrijk is in je leven en je werk.

En nog belangrijker: je leert effectief die stappen zetten om je levensdoelen te verwezenlijken. Doen, Zien en Ervaren zijn de sleutelwoorden bij de Big Five for Life coachmethode.

Big Five for Life is een wereldwijd succesvolle coachmethode.
Laagdrempelig, fun, vol actie en interactie. Je (her)ontdekt je 5
levensdoelen en leert ze te verwezenlijken ook.

Klaar voor jouw eerste Big Five for Life inzicht?

Alright, dan heb ik deze eyeopener voor jou. De titel van onderstaand filmpje luidt: “Maak van iedere dag een museumdag!”. Ga lekker zitten en laat het even binnenkomen…

En? Is het gelukt om in je eigen museum te kijken? Was het goed wat je zag? Of kan het beter? Zijn er dingen die je wil veranderen in je leven?

Wat wil jij nog doen, zien en ervaren? Noteer voor jezelf alles wat er nu in je opkomt. Vind je de juiste woorden niet, teken je gedachten dan. Geef expressie aan je diepste verlangens.

Eén van de slagzinnen van Big Five for Life is dat jij elke dag kan kiezen wat je in je museum zet. Maar zeker zo belangrijk is kiezen voor wat je niet meer wil in je leven. Zo maak je dus van elke dag een museumdag. Jij bent je eigen regisseur.

💪 EXTRA TIP!
Schrijf elke avond je museummoment van de dag op in een boekje. Maakt niet uit hoe groot of klein. Een mooi gesprek, een glimlach van een kind, een goedgekeurde deal of misschien heb je zelf iemand blij gemaakt? Schrijf het op! Zo leer je zelf bewust kijken naar die dingen die belangrijk zijn.

Bevalt deze stijl je tot nu toe? Lees dan zeker verder! 🙌

Wanneer is Big Five for Life iets voor jou?

Big Five for Life is absoluut iets voor jou als je…

 • graag geïnspireerd wordt op een uitdagende manier,
 • helemaal klaar bent om jouw 5 grote levensdoelen te vinden,
 • inzicht wil krijgen in je missie & waarden,
 • na langdurige ziekte of burn-out weer wil voelen dat je lééft,
 • (opnieuw) werkgeluk wil ervaren,
 • of gewoon wil beseffen dat je goed bezig bent!

Ook voor mij vielen alle puzzelstukjes in elkaar, toen ik mijn traject volledig had afgerond. Maar straks meer daarover…

Wil je graag eens de sfeer komen proeven? Dat kan tijdens de Big Five for Life Inspiratieworkshop onder mijn enthousiaste begeleiding. Wat mag je verwachten?

Je gaat 2u lang online kennismaken, voelen én beleven. Je leert de basisprincipes kennen van Big Five for Life en krijgt inzichten over de impact op jouw leven. Je gaat ook al actief aan de slag en leert daarbij de andere mensen kennen. Niet op een manier die je gewoon bent, nope.

Aja, en voor de prijs hoef je ’t niet te laten. Ook op dat vlak is Big Five for Life zeer toegankelijk.

Dit zeggen deelnemers over de Big Five for Life workshops:

“Het helpt om woorden te geven aan je diepste verlangens.”

“Praktische laagdrempelige manier om jezelf te ontmoeten.”

“Een must voor iedereen!”

“Big Five is een life changer! Doe het! Het maakt je eigen leven doeltreffender en gelukkiger.”

Is dit ook iets voor bedrijven, teams en scholen?

Ja hoor! Ook voor bedrijven, teams en scholen vormt de Big Five for Life Inspiratieworkshop een krachtige energieboost. Ideaal als teammeeting, nascholings- of teambuildingsactiviteit.

Inspireren doen we door mensen te prikkelen, hun zintuigen op scherp te zetten. We laten ze voelen wat ze nog niet eerder voelden. Laten hen inzien hoe het anders kan.

We laten ze proeven van de Big Five for Life om hen vervolgens met hernieuwde energie en een grote glimlach weer verder te zien gaan. Net dat tikkeltje rijker, gemotiveerder en helemaal opgeladen!

Wil je de kracht van Big Five for Life inzetten voor jouw bedrijf, team of school? Stuur me dan gerust een mailtje.

Mijn eigen Big Five for Life ontdekkingstocht

In mei 2020 sloeg ik voor het eerst het boek The Big Five for Life open… en ik las het in één ruk uit. Zó geboeid was ik door de inspirerende woorden van John Strelecky.

Meteen ook de trigger om me verder te verdiepen in deze geweldige coachmethode. Ik was benieuwd of Big Five for Life een meerwaarde kon zijn voor mezelf en voor mijn eigen coaching business. En dat was het ook!

Tijdens de Life Safari vielen al mijn puzzelstukken fantastisch op hun plaats. 😊

Ontdek jezelf tijdens de Life Safari, een crazy avontuur!

De Life Safari is een te gekke tweedaagse. Je trekt op avontuur, op ontdekkingstocht naar jezelf. Ik weet nog hoe afwachtend ik was toen ik aan deze 2-daagse begon…

Wat gaat hier gebeuren? Welke gevoelens en gedachten gaan er loskomen? Krijg ik hier wel uit wat ze mij beloven? Maar de sfeer werd algauw vertrouwd én plezant.

Je werkt 2 dagen samen met gelijkgestemden die je zeer goed leert kennen, op een dieper level. Ieder volgt zijn eigen parcours dat zich opbouwt richting de climax: jouw 5 grote levensdoelen. En plots komen die inzichten en is het kraakhelder waarvoor je leeft!

🎁 CADEAUTJE VOOR JOU!
O ja, het boek The Big Five for Life van John Strelecky kan je hier trouwens gratis bestellen. Ik stuur hem persoonlijk naar je toe met de post en jij betaalt enkel de verzendkosten (5,70 euro). Dit boek betekende voor mij het begin van het leven dat ik altijd al wilde… En dat gun ik jou ook.

Wil je nu meteen in actie schieten?

Dat begrijp ik maar al te goed. 😁

Ik heb ook nog het Big Five for Life gratis e-book voor jou, dat je vandaag nog in je mailbox ontvangt door enkel op de knop hieronder te duwen. He-le-maal GRATIS, yep!

10 tips om het leven van je dromen te leiden

In dit gratis e-book verklapt bestsellerauteur John Strelecky de tien must do’s om het leven van je dromen waar te maken.

Niet dromen maar doen.
Vraag NU jouw gratis exemplaar aan!

Interessant? Vragen? Laat het mij weten!

 • Maak kennis met Groeicoach Evy De Smedt

  Just be you!

  Het is mijn missie om gedreven enthousiastelingen te inspireren en motiveren vanuit groei en vrijheid. Daarom is mijn aanbod afgestemd op mensen die van nature een grote drive en goesting hebben om bij te leren. Te willen groeien, dus.

  Ontdek hier meer over mij